Aco Babic & bendovi

Orkestri, grupe i bendovi za veselja, svadbe, proslave

 

Restoran za svadbe “Marina” kao svečana sala za organizaciju raznih vrsta svečanosti posluje već skoro 9 godina. Svečano je otvoren 29. aprila 2004. godine. Dugogodišnja predanost radu, doprinela je da restoran zadobije poverenje klijenata.

Danas je, zahvaljujući tom poverenju, jedan od najboljih i najposećenijih restorana ove vrste na teritoriji Novog Sada i okoline. Restoran se može pohvaliti činjenicom da godišnje ugosti više hiljada ljudi.

  Objekat je izgrađen po najvišim standardima. Eksterijer karakteriše moderan dizajn pravih i svedenih linija, dok enterijer predstavlja savršen sklad moderne i klasične arhitekture. Takođe, enterijer zahvaljujući neutralnim bojama odiše toplinom i elegancijom.

  Tehnička opremljenost u skladu je sa najvišim evropskim standardima. Restoran za svadbe “Marina” raspolaže sistemima klimatizacije, ventilacije i grejanja, koji garantuju prijatnu atmosferu, potpuni ugođaj i mogućnost organizovanja svečanosti tokom cele godine. Restoran raspolaže kapacitetom od 400 mesta.

www.salamarina.rs

Društvene mreže

Dizajn sajta